Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyüpoğlu: 1968’den Bu Yana Böyle İktidar Görmedim

Eyyüpoğlu: 1968’den Bu Yana Böyle İktidar Görmedim
REKLAM ALANI
01.03.2024
A+
A-

Bülten No: 035 1Mart 2024

Eyyüpoğlu: 1968’den Bu Yana Böyle İktidar Görmedim

AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen oylarla rekorların kırıldığı Şanlıurfa’nınEyyübiye ilçesinde, seçimlere bir ay kala her akşam miting heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin akın ettiği AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Mehmet Kuş’u destekleyenlerle dolup taşıyor.

 

 

 

 

Seçim heyecanının büyük coşkuya dönüştüğü Eyyübiye’de, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un halkla buluştuğu seçim ofisinin dün akşamki konuğu, beş dönem Şanlıurfa Milletvekilliği görevinde bulunan Seydi Eyyüpoğlu oldu.

 

 

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ve adayları ile çok büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen seçim ofisindeki çay sohbetleri, SeydiEyyüpoğlu’nun da katılımıyla mitinge dönüştü.

Burada coşkulu kalabalığa hitap ederek kısa bir konuşma yapan Eyyüpoğlu, milletvekili seçildiği 1991 yılından bu yana koştuğunu, her tarafa yetişmeye çalıştığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile yeniden aday gösterilen Mehmet Kuş’a destek vermek ve siz değerli

Eyyübiyeli hemşehrilerimle buluşmak için buradayım. Amcanız olarak her zaman yanınızdayım” dedi.
Siyasetin temelinde hizmet olduğunu belirten Eyyüpoğlu, siyasi hayatı boyunca birçok iktidar gördüğünü ancak 1968’den bu yana tüm iktidarların toplamının AK Parti’nin hizmetinin yüzde birini dahi yapmadığını söyledi.

Eyyübiye’de ve Şanlıurfa’daki AK Parti ilgisinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Eyyüpoğlu, Mehmet Kuş’un yeni dönemde çok büyük hizmetlere vesile olacağına yürekten inandığını ifade ederek, tüm Eyyübiyelilerin birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti saflarında yer almasını istedi.

 

 

 

 

 

Seydi Eyyüpoğlu’na ve seçim ofisini tıklım tıklım doldurarak dışarıya taşan Eyyübiyelilere teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da kendilerine olan güveni bugüne kadar sarsmadıklarını, seçim gününe kadar ulaşmadık Eyyübiyeli bırakmayacaklarını ve 1 Nisan sabahı Eyyübiye’nin yeniden bir şölen yaşayacağını söylediler.

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/tC2IB2k6RU8
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-vn5ILIkOL2

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish