Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” heyeti Belarus partisi “Belaya Rus”un II. Kongresine katıldı

“Birleşik Rusya” heyeti Belarus partisi “Belaya Rus”un II. Kongresine katıldı
REKLAM ALANI
14.01.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” heyeti Belarus partisi “Belaya Rus”un II. Kongresine katıldı

Rusya ile Belarus arasında stratejik işbirliğinin geliştirilmesi ve taraflar arası etkileşimin güçlendirilmesi ele alındı
Foruma katılan Birleşik Rusya Genel Konseyi üyesi Artyom Turov , kongre katılımcılarıyla konuştu ve partinin Genel Konsey Sekreteri Andrei Turchak’ın selamını okudu .

“Partiniz kuruluşundan bu yana bağımsız, güçlü ve müreffeh Belarus Cumhuriyeti’nin güçlendirilmesinde büyük başarılar elde etti. Kongrenin partinin faaliyetlerinde önemli bir aşama olacağına ve ülkenin daha da kalkınması için stratejik rotanın uygulanmasına yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum” dedi.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, benzeri görülmemiş yaptırım baskısı koşullarında Rusya ve Belarus’un en yakın müttefik ve stratejik ortak olmaya devam ettiğini belirtti.

“Birleşik Rusya”, “Belaya Rus” partisiyle dostluk ilişkilerine, karşılıklı anlayışa ve yapıcı işbirliğine büyük değer veriyor. Birlik Devleti’nin siyasi, mali, ekonomik, teknolojik ve kültürel egemenliğini güçlendirmek ve aynı zamanda BDT dahil olmak üzere ülkelerimiz arasında bir dizi diğer entegrasyon sürecinin geliştirilmesi amacıyla parti çizgileri boyunca temasları genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. EAEU ve CSTO,” dedi Andrey Turchak selamlayarak.

Birleşik Rusya ve Belaya Rus’un ortak çabaları sayesinde, kardeş halkların çıkarlarına tam olarak karşılık gelen, devletler arasında eşit ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkilerin geliştirilmesine büyük katkı sağlayabileceğini belirtti.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Turov
#Belarus
#partiler arası işbirliği
#Uluslararası ilişkiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/delegaciya-edinoj-rossii-prinyala-uchastie-vo-ii-sezde-belorusskoj-partii-belaya-rus

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish