Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alaattin Çakıcı’nın Azlettiği Av.Can Sevinç Özür Diledi

Alaattin Çakıcı’nın Azlettiği Av.Can Sevinç Özür Diledi
REKLAM ALANI
19.01.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alaattin Çakıcı’nın Azlettiği Av.Can Sevinç Özür Diledi

Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz gün azlettiği avukatı hakkında danışmanı üzerinden dolandırıcılık iddiasında bulundu.

Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın hesabından yapılan paylaşımla dolandırıldığı iddia edilen isimlerde paylaşılmıştı.

Alaattin Çakıcı’nın azlettiğini duyurduğu avukatı Can Sevinç ise kendi Twitter hesabından açıklama yapıp ‘Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır’ demişti.

Av.Can Sevinç geç saatlerde özür mesajı yayımladı ;

Sayın Alaattin Çakıcı ile 8 yılımı birlikte geçirdim. 24 saat beraber olduğum için her konuya en yakından şahidim. Atmış olduğum twitte Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Sinan Ateş ile ilgili benzetmeler sadece tehditlerin sonu ölümle bitebilir imasıydı.Sinan Ateş ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetleri ile kendisini ilişkilendirmek kötü niyetli bir yaklaşımdır. Sinan Ateş ile uzaktan bile bir bağlantısı olmadığım gibi avukat Şafak ile de cinayetten üç ay önce tüm ilişkileri bitirmişti ve görüşmüyordu. Kumar ile ilgili söylentiler için de bu benim kişisel konum veya problemimdir. Fakat kendisine zarar veren herhangi bir durum söz konusuysa üzgünüm ve sadece kendisinin şahsından özür dilemekteyim.İcralık ev konusunda evet alım için parayı şahsıma verdiği doğrudur kendisi karşılamıştır bunlar benim reddettiğim iddialar değil gerçeklerdir. Birçok kişiye bana yaptığı gibi maddi manevi katkıları, iyilikleri ve yardımları olmuştur. Avukatlık ilişkisinin bitmiş olması bunları inkar etmeyi gerektirmez. İş adamları konusu da kendisinin arkadaşlarıdır doğrudur ben Alaattin Çakıcı dışında kimseden özür dileyecek değilim kendisinden dilerim. Kendisinin bahsettiği ev – ameliyat vs gibi konular doğrudur. Fakat yaptığı iyilik ve yardımlar benimle sınırlı değildir.
Benim ile geçen 8 yılda bana aileme her zaman düzenli maddi katkıyı vermiştir. 2 defa ameliyat parası ödemiştir. Aklıma gelmeyen başka ödemeler de yapmıştır.

Haber : Erkan Arıkan

Kaynak : https://ahaberajans.com.tr/alaattin-cakicinin-azlettigi-av-can-sevinc-gece-yarisi-ozur-diledi/

 

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish