Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, bölgelerdeki geniş ve dar gelirli ailelere okul kitleri dağıttı

Birleşik Rusya, bölgelerdeki geniş ve dar gelirli ailelere okul kitleri dağıttı
REKLAM ALANI
07.08.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, bölgelerdeki geniş ve dar gelirli ailelere okul kitleri dağıttı

2023,

“Çocuğunuzu Okula Getirin” kampanyası kapsamında teslim edildi.

Moskova’da, Güney İdari Bölgesi’ndeki Birleşik Rusya aktivistleri, Lugansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetleri, Herson ve Zaporozhye bölgelerindeki çocuklar için gerekli okul malzemelerini topluyor. Devlet Duması sağlığın korunması komitesi başkan yardımcısı Yevgeny Nifantyev , parti eylemine katıldı .

“Her yıl okul yılının başında parti üyeleri zor durumdaki ailelerin çocukları için okul malzemeleri getiriyor. Bunlar, çocukluğu parlak ve mutlu kılan sırt çantaları, kırtasiye setleri, sanat malzemeleri, okul üniformaları ve çok daha fazlasıdır. Bu tür destekler bugün yeni bölgelerimizden aileler için özellikle önemlidir” dedi.

Tambov bölgesinden Devlet Duma milletvekili, “Birleşik Rusya” bölgesel halk resepsiyonu başkanı Tamara Frolova , büyük bir ailenin üçüncü sınıfa gidecek olan okuldaki en büyük çocuğu toplamasına yardım etti.

“Devletin desteğine rağmen kampanya çerçevesindeki yardımımız çok yerinde ve zamanında. Çocuklarla ilgili pek çok masraf vardır ve her türlü yardım asla gereksiz değildir. Ve şimdi aile, hatırlandıkları için çok mutlu ve ilgileri ve ilgileri için çok içten teşekkür ediyor” dedi.

Birleşik Rusya fraksiyonunun bir üyesi olan Voronezh Bölgesel Duma üyesi Yevgeny Kitaev’e , kızı için kırtasiye malzemesi satın almasına yardım etme talebiyle başvurdu. Milletvekili sorunun çözülmesine yardımcı oldu.

Evgeny Kitaev ayrıca Voronej’de engelli çocukları olan iki ailenin ve seçim bölgesindeki altı büyük ailenin yeni akademik yıla hazırlanmasına yardımcı oldu.

Vologda Bölgesinde, Devlet Duma milletvekili Valentina Artamonova ve bölgenin Yasama Meclisi milletvekili Larisa Kozhevina , aileleri Birleşik Rusya’nın halka açık resepsiyonuna dönen çocuklara kırtasiye ve evrak çantaları teslim etti.

“Temelde bunlar, büyük ailelerin ve ailelerin toplu ödeme ve diğer sosyal yardımları alan ilk ve ortaokul çağındaki çocukları. Çocukların beğeneceği parlak portföyler seçmeye çalışıyoruz. Şu anda kırktan fazla başvuru toplandı ve bugün bu tür ve gerekli eylemi başlattık” dedi Larisa Kozhevina.

Eylem, LPR’nin Alchevsk şehrinin çocukları için de yapılacak.

“Bölgesel Rusya Kadınlar Birliği ve Birleşik Rusya Kadın Hareketi ile birlikte Alchevsk’teki küçük yurttaşlarımıza yardım etme kararı alındı. Ağustos ayının sonuna kadar gerekli yardımları, kırtasiye malzemelerini, evrak çantalarını, üniformaları ve spor malzemelerini toplayacağız ve akademik yılın başında insani yardım kargolarını Alchevsk’e teslim edeceğiz” dedi Valentina Artamonova.

Izhevsk Şehir Duması Başkanı Farit Gubaev ve Şehir Duması Sosyal Politika Daimi Komitesi Başkan Yardımcısı Marina Degtereva çocuklara kırtasiye setleri sundu.

“Geniş aileleri yeni eğitim-öğretim yılının başlamasını kutlayarak kırtasiye takımları takdim ettim. Ayrıca ailemle yaz tatillerini ve gelecek akademik yılın planlarını tartıştık,” diye paylaştı Marina Degtereva.

Orenburg belediye meclisindeki Birleşik Rusya fraksiyonu başkanı Alexander Shmarin, iki öğrenciye okul ofisi olan sırt çantaları hediye etti.

“Geniş ailelerin çocuklarına okul malzemeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Resepsiyonistim için bu geleneksel bir eylem. İki birinci sınıf öğrencisine sırt çantaları teslim edildi. Şimdi çocuklar ilk beşe girmek için çalışacak her şeye sahipler,” dedi Alexander Shmarin.

Eyleme Orenburg Kent Konseyi’ndeki Birleşik Rusya milletvekilleri Alexander Polyakov ve Valery Chikhirnikov da katıldı . Ciddi bir atmosferde Birleşik Rusya, onuncu bölgenin gelecekteki birinci sınıf öğrencilerine okul ve yazı setleri teslim etti.

Tula Bölge Duması milletvekilleri Dmitry Afonicchev ve Şehir Duması Alexander Shvykov, tabletleri NVO katılımcısının Myza köyünün bir sakini olan ve üç çocuk yetiştiren karısına teslim etti. Yamny köyünden ve Tula’nın Zarechensky bölgesinden öğrencilere elektronik aletler de sunuldu.

“Ailelerin çocuklarını 1 Eylül’e kadar hazırlamalarına yardımcı olmak güzel. Yeni sırt çantaları, okul ve spor kıyafetleri, ayakkabılar, kırtasiye malzemeleri, diğer okul malzemeleri – tüm bunlar aile bütçesi için çok para gerektirir. Görevimiz , yaklaşan Bilgi Günü’nün çocuklar için parlak, neşeli bir olay haline gelmesi için bugün özellikle zor olanlara özellikle yardım etmektir ”dedi .

Bir hatırlatma olarak, her yıl New School parti projesinin bir parçası olarak Birleşik Rusya, düşük gelirli ve geniş ailelerin çocukları için “Çocuğunuzu Okula Getirin” yardım kampanyası düzenliyor.

Konuşmacı
Nifantiev Evgeny Olegovich
Nifantiev Evgeny Olegovich
Devlet Duma Sağlığı Koruma Komitesi Başkan Yardımcısı
#Tambov Bölgesi
#bölgeler
#Frolova
#Voronej bölgesi
#Kitaev
#Vologda Bölgesi
#Artamonova
#Kogevin
#Udmurt cumhuriyeti
#Gubaev
#Çocuğu okula götür
#terfi
#parti projeleri
#Yeni okul
#Kırtasiye
#Orenburg bölgesi
#Shmarin
#Çikirnikov
#Polyakov
#Tula bölgesi
#Afoniçev
#Dziuba
#1 Eylül
#Moskova
#Nifantiev
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-shkolnye-nabory-mnogodetnym-i-maloobespechennym-semyam-v-regionah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish