Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyübiye’de Sınav Maratonu Başladı

Eyyübiye’de Sınav Maratonu Başladı
REKLAM ALANI
18.09.2023
A+
A-

Bülten No: 211 12 Eylül 2023

 

Eyyübiye’de Sınav Maratonu Başladı

Eyyübiye Belediyesi’nin sağladığı imkânlarla, özel dershane kalitesinde üniversite hazırlık kurslarının verildiği sınav hazırlık merkezleri ve kitap otaklarında seviye belirleme sınava yapıldı.

 

 

 

 

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, bugüne kadar yüzlerce gencin üniversite hayallerini gerçeğe dönüştüren sınav hazırlık merkezleri ve kitap otaklarında, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde büyük bir heyecan yaşanacak.

Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri ile kitap otaklarındaki üniversite hazırlık kurs kayıtlarının tamamlanmasının ardından, öğrencilerin tamamı seviye belirleme sınavına katıldı. Lise son sınıf ve mezun öğrencilerin sınav hazırlığı öncesi seviyelerinin belirlenmesi amacıyla yapılan sınavın ardından, yüzlerce öğrenci ilk deneme sınavlarına katıldı.

 

 

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un hassasiyetle üzerinde durduğu ve yakından takip ettiği sınav hazırlık merkezleri ve kitap otaklarındaki ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen uzman öğretmenler görev yapıyor.
Eğitim setleri, deneme sınavları ve tüm eğitim materyalleri Eyyübiye Belediyesi’nce sağlanan öğrencilere, çay ve internet hizmeti de ücretsiz sunuluyor.

YOUTUBE VİDEO LİNK:

 

 

VİDEO İNDİRME LİNKİ :

 

https://we.tl/t-kuzUTVN7vk

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish