Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER SPOR VE SANATLA TANIŞIYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER SPOR VE SANATLA TANIŞIYOR
REKLAM ALANI
11.06.2023
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER SPOR VE SANATLA TANIŞIYOR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesinin gençlere yönelik faaliyet veren Halk Oyunları Kursunda sanatla tanışan gençler, Futbol Okuluyla da hem hayallerine koşuyor hem de spor alışkanlığı kazanıyor.

Resim

Gençliğe, sanata ve spora önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın geleceğe yatırımları devam ediyor.

Resim

Başkan Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi talimatıyla çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençleri hem sanatla hem de sporla tanıştırıyor. Bu kapsamda hizmet veren Futbol Okulu ile belediye bünyesindeki uzman hocalar eşliğinde verilen eğitimler ile genç yetenekler geleceğe hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından teknik kuralları öğrenen ve antrenmanlarla deneyim kazanan gençler, hayallerine daha emin adımlarla koşuyor. Belediye tarafından açılan Futbol Okulu kursu ile sıkı çalışacaklarını ifade eden gençler, geleceğin yıldız futbolcuları olmak için efor sarf ediyor.

Resim

Sporcu bir neslin yetişmesi için verilen kursların yanı sıra Halk Oyunları Kursuyla da gençler sanata yönlendiriliyor. Başta Şanlıurfa olmak üzere çeşitli yöresel oyunlarla tanışma şansı yakalayan gençler, hocaları eşliğinde eğitim alıyor. Birbirinden farklı yöresel oyunların öğretildiği kurs sonrası gösterilerde ve yarışmalarda sahne alma fırsatı bulan genç kursiyerler, büyük beğeni topluyor.

Resim

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan Futbol Okulu ve Halk Oyunları Kursları 7-14 yaş aralığındaki gençlere yönelik hizmet vermeye devam ediyor. Bu kurslara kayıt olmak isteyen gençlerin ilgili merkezlere başvurabilecekleri ya da “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri aktarılıyor.

TARİH 11.06.2023
İLETİ NO 141
KONU HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER SPOR VE SANATLA TANIŞIYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987
Değerli Basın Mensupları;

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

İnternet siteleri için link;

 

 

 

 

 

 

 

FTP Adresimiz:
Sunucu: 213.14.45.58
Kullanıcı adı: basin
Şifre: 123987

İyi Çalışmalar Dileriz;
Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;
Telefon: 0414 313 3443-44 / 633
Facebook: www.fb.com/haliliyebld
Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld
Instagram: www.instagram.com/haliliyebld
E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish