Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İyi Parti milletvekili adayı, iş adamı Ramazan Uğural : “MİLLET İTTİFAKI ÜLKEYE HUZUR GETİRECEK”

İyi Parti milletvekili adayı, iş adamı Ramazan Uğural : “MİLLET İTTİFAKI ÜLKEYE HUZUR GETİRECEK”
REKLAM ALANI
05.05.2023
A+
A-

İyi Parti milletvekili adayı, iş adamı Ramazan Uğural : “MİLLET İTTİFAKI ÜLKEYE HUZUR GETİRECEK”

 

 

 

Rusya, Orta Asya ve Ukrayna’da yaptığı başarılı yatırımlarla tanınan ve İYİ Parti İstanbul 1. Bölgeden milletvekili adayı olan işadamı Ramazan Uğural, 14 Mayıs’ta, Millet İttifakı’nın zafere ulaşmasıyla Türkiye’de yeni ve aydınlık bir sürecin başlayacağını söyledi. Ekonomik krizin çok korkunç boyutlara ulaştığını, toplumsal kutuplaşmaların arttığını, devletin en önemli kurumlarının itibar kaybettiğini anlatan Ramazan Uğural, “ Millet İttifakı’nın zaferiyle birlikte, Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. Piyasalar hareketlenecek. Maalesef şu anda büyük bir ekonomik enkaz var. İnanıyorum ki başarılı ce dürüst yönetim anlayışı ile ekonomik ve sosyal istikrar yeniden oluşacak” dedi. Cumhuriyet’imizin 100. yıldönümünde Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, güçlendirilmiş parlamenter sistemin hayata geçmesi ve Meral Akşener’in Başbakan olması halinde Türkiye’nin her alanda gelişeceğini ifade eden Ramazan Uğural, “Millet İttifakı gerçekten de bir şampiyonlar ligi gibi çok kaliteli isimleri bünyesinde bulunduruyor. Bu ekip Türkiye’yi şaha kaldıracaktır. Millet olarak çok çalışkan insanlarımız var. Dünyanın her yerinde bayrağımızı gururla dalgalandıran başarılı işadamlarımız var. İnanıyorum ki yeni dönemde, komşularıyla ve dünyayla barışık bir Türkiye, başta Avrupa olmak üzere dünyanın da cazibe merkezi haline gelecektir” dedi. 25 yılı aşkın bir süredir yurtdışında inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ve uluslararası ilişkilerini, tecrübelerini Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazır olduğunu belirten Ramazan Uğural sözlerini şöyle sürdürdü;

Açıklama yok.

“ Yanıbaşımızda dost ve komşu ülke Ukrayna’da Türk işadamları için büyük fırsatlar oluşacak. Savaş bittiği zaman Ukrayna- Türkiye işbirliği zirveye ulaşacak. Keza kardeş ülke Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetleyinde de çok büyük ekonomik işbirliği potansiyeli bulunuyor. Bu ülkelerin hemen hepsinde faaliyetlerim oldu. Bu dostluk ve işbirliğini her alanda en üst sıralara taşımaya kararlıyız”

Açıklama yok.

RAMAZAN UĞURAL KİMDİR?
Ben Ramazan Uğural, 1969 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde doğan ve dar gelirli bir ailenin beşinci çocuğuyum. İstanbul’a geldiğimde pazarlarda, trenlerde su satarak başladığım iş hayatımın ardından, Rusya, Ukrayna ve Türk Cumhuriyetlerinde birçok büyük inşaat projesi gerçekleştirerek binlerce vatandaşımıza istihdam imkanı sağladım ve ülkemizi gururla temsil ettim.

Açıklama yok.

Bugün ise aynı hırs ve kararlılıkla Türk milliyetçilerinin sesinin mecliste daha gür çıkmasına destek olmak için siyasi alanda aktif olmaya karar verdim. İstanbul’un Tuzla, Kartal, Pendik, Maltepe ve Kadıköy gibi semtlerinde geniş bir çevrem var ve bu bölgeler benim için özel bir yere sahip. Türkçü ve ülkücü değerlere olan inancım ise hayatımın her alanında varlığını sürdürüyor.

Açıklama yok.

Doğru yerde olduğumun farkındayım ve partimiz ile milletimiz için elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorum. Dürüstlük, adalet ve milli birlik ilkesine her zaman bağlı kalacağım.

Açıklama yok.

Sizlerle birlikte Türk milliyetçilerinin sesinin mecliste daha gür çıkmasına destek olacağız. Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın huzur, güven ve refah içinde yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizlerin desteğiyle birlikte, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda her zaman Türkçü ve ülkücü değerlerimizden taviz vermeden, dürüstlük, adalet ve milli birlik ilkesine bağlı kalarak ilerleyeceğiz. Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish