Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çatalköy İlkokulu’nun yeni binasının temel atma törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çatalköy İlkokulu’nun yeni binasının temel atma törenine katıldı
REKLAM ALANI
08.08.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çatalköy İlkokulu’nun yeni binasının temel atma törenine katıldı:

.2023

 

 

 

 

“KKTC eğitim sistemi çağdaş ve evrenseldir”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar törende yaptığı konuşmada, her geçen gün değer kazanan bölgenin daha da kalkındığını belirterek, Çatalköy İlkokulu’nun yeni binasının temellerinin atılmasının geleceğe yönelik eğitim kalitesinin arttırılması bakımdan önemli olduğunu kaydetti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, eğitimin gelişmesi ve 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana deprem sonrası ortaya çıkan zafiyetler için alınan tedbirlerle sürecin en iyi şekilde yönetilmesi temennisinde bulundu ve KKTC‘nin çağdaş ve evrensel eğitim yapısına işaret etti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, Türk Devletler Teşkilatı’nın İstanbul’da yapılan toplantısında Eğitim Bakanı’nın ifade ettiği gibi KKTC eğitim sisteminin ülkeler arası yapılan ölçümlerde ileride olduğunu, okullarımız ve üniversitelerimizin bir bütün olarak eğitim sistemimizin aşama aşama gelişmekte olduğunu söyledi. Evrensel ölçülerde ülkemize ve insanlığa büyük hizmetler yapabilecek nitelikli öğrenci yetiştirmenin en büyük temennileri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, binalardaki konforla birlikte eğitim veren öğretmenlerin de önemine işaret etti. “Öğretmenlerimize güveniyoruz. Eğitimdeki tüm evrensel gelişmeler takip etmek suretiyle en iyi eğitimi vermeleri hepimizin temennisidir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, hayat boyu eğitimin önemine de değindi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-catalkoy-ilkokulunun-yeni-binasinin-temel-atma-torenine-11378

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish