Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Orenburg Bölgesi, Orsk’ta bir Kahraman Masası açtı

Birleşik Rusya, Orenburg Bölgesi, Orsk’ta bir Kahraman Masası açtı
REKLAM ALANI
18.09.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Orenburg Bölgesi, Orsk’ta bir Kahraman Masası açtı

2023,

Tarihsel Hafıza ve Yeni Okul parti projeleri kapsamında ülke genelinde kuruluyorlar.
43 numaralı okulun masası mezunlar Alexander Volkhin , Yaroslav Kuznetsov , Anatoly Naumov ve Vladimir Kolesnikov’a ayrılmıştı .

“Bugün gerçek Kahramanlar yetiştiren annelerin gözlerine yüreklerimizde acıyla bakıyoruz ve bu adamlar artık hepimiz için bu okulun, şehrimizin ve ülkemizin tarihine sonsuza kadar kazındı. Canları pahasına dünyamızı savundular. Okul öğrencileri kahramanların başarılarını anlamalı, doğru yaşam kurallarını görmeli ve cesaret, kahramanlık ve vatanseverlik gösteren, fedakarlığa hazır olanlar için gerçek bir rol modeli görmeli, ”dedi Birleşik Rusya fraksiyonunun milletvekili Ekaterina Lipatova Orsk Kent Konseyi .

Alexander Volkhin 2005 yılında 9. sınıftan mezun oldu. Teknolojiye, spora meraklıydı, atletizmle uğraşıyordu. Demiryolu okulunda okudu. Askerliği sırasında hayatını orduya bağlamaya karar verdi ve bir sözleşme imzaladı.

Yaroslav Kuznetsov 2017 mezunudur. Her zaman birçok arkadaşı vardı. Öğretmenler onu sınıf arkadaşlarının ilgisini çeken aktif, pozitif bir kişi olarak hatırlıyor.

Anatoly Naumov, boksta spor ustası adayıdır. 9. sınıftan sonra Orsk Makine Mühendisliği Koleji’ne girdim. Çalışmaları ve askeri-vatansever eğitimi başarıyla birleştirdi. Ordudan sonra sözleşmeli olarak görev yaptı ve keskin nişancıydı.

Öğrenci sınıfının eski öğrencisi Vladimir Kolesnikov, askeri işlerin temellerini inceledi. Şehirdeki askeri spor yarışmalarına, vatanseverlik yarışmalarına katıldı, göğüs göğüse dövüş ve atışlara katıldı ve 1 No’lu Karakolda hatıra nöbeti tuttu.

Anavatan savunucularının anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve fotoğraflarına çiçekler bırakıldı.

En iyi öğrenciler, yarışmalar, olimpiyatlar, spor yarışmaları kazananları, okul, şehir, bölgesel etkinlikler ve promosyonlardaki aktif katılımcılar Kahraman Masası’nda oturacak.

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahraman Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylemde bulunan ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlatalım. Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

Hoparlör
Lipatova Ekaterina Nikolaevna
Lipatova Ekaterina Nikolaevna
Orsk Şehir Temsilciler Meclisi Yardımcısı
#yeni okul
#partiprojeleri
#Orenburg bölgesi
#bölgeler
#parthero
#Lipatova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-orske-orenburgskoj-oblasti-edinaya-rossiya-otkryla-partu-geroya

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish