Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

personel randevusu

personel randevusu
REKLAM ALANI
08.08.2023
A+
A-

 

 

personel randevusu

.2023 , Duşanbe şehri

 

 

 

 

Ulusal barış ve birliğin kurucusu – milletin lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, bugün Devletin sınır güçlerinin liderlik ve komutanlığına atanan personeliyle Millet Sarayı’nda konuştu. Ulusal Güvenlik Komitesi.

 

 

 

Tacikistan Cumhurbaşkanı, Sınır Birlikleri Genelkurmay Birinci Başkan Yardımcısı, Tacikistan Cumhuriyeti Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Sınır Birlikleri Komutan Yardımcıları ve bu birimin diğer birimlerinin emriyle deneyimli subaylardan, Tacikistan Cumhuriyeti ve yurtdışındaki iki yüksek askeri kurumdan iyi komuta ve organizasyon becerilerine sahip mezunlar sadık ve değerli olarak atandı.

 

 

 

Kadro değişiklikleri arasında Hatlon bölgesi sınır müfrezelerinin komutanları, Askeri Polis, Sughd bölgesi ve Milli Güvenlik Devlet Komitesi’nin sınır güçlerinin diğer yapısal birimleri de yer aldı ve bu sorumlu pozisyonlara genç ve deneyimli subaylar atandı.

 

 

 

Ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Cumhuriyet Hükümeti’nin bu askeri birliğe sürekli dikkat ve ilgisine değinerek, son yıllarda Hudut Birliklerinin gerekli ikmal ikmal durumunun iyileştiğini ve yaşam koşullarının iyileştiğini ifade etti. ve hizmeti yürütmek nezih ve gereklilikleri karşılıyor.

 

 

 

 

Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Sınır Birliklerinin maddi ve teknik desteğinin durumu, askeri tüzüğün gerekliliklerine göre ve önümüzdeki yıl olması beklenen Sınır Birliklerinin kuruluşunun 30. yıldönümüne kadar her geçen gün iyileştirilmektedir. Yıl içinde modern tesislerin, kontrol noktalarının, sınır müfrezelerinin ve gerekli diğer altyapının sahada inşaatının tamamlanması gerektiğini.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgenin ve dünyanın karmaşık ve öngörülemez durumunu dikkate alarak, devlet sınırının yasal dayanağı sağlayan sistem ve belgelere göre korunmasının sağlanması ve sınır ihlallerinin ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. .

 

 

 

 

Uyuşturucu kaçakçılığı, silah, organize suçlar, yasadışı sınır geçişleri, yasadışı ilişkiler, mal ve ürün kaçakçılığı dahil olmak üzere sınırda meydana gelen olayları ve teröristlerin ve sınır ötesi organize suç gruplarının eylemlerinin önlenmesini analiz ederek ve dikkate alarak, Devlet Ulusal Güvenlik Komitesi sınır birliklerinin liderliğine özel talimatlar.

 

 

 

Başkomutan, “Sınır muhafızlığı şerefli ve kutsal bir görevdir, devletin huzur ve güvenliği, bütünlüğü ve daha da gelişmesi sizlerin vatanın yiğit subay ve askerlerinin dürüst ve sadık hizmetlerine bağlıdır.” dedi. Tacikistan Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Komutanı.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31168?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish