Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDULLAH YİĞİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

ABDULLAH YİĞİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
15.07.2023
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

1453 Kral Medya Yayın Grubu Başkanı Gazeteci Abdullah Yiğit, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

1453 Kral Medya Yayın Grubu Başkanı Abdullah Yiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütünce (FETÖ/PDY), Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

Demokrasiye büyük bir darbe vurulmaya çalışılan o kara gece; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden Aziz Milletimizin darbeci hainlere en güzel cevabı verdiği, halkın hür iradesi sayesinde karanlıktan aydınlığa kavuştuğu unutulmaz bir gece olmuştur.

Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi; Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, canını seve seve feda etmekten çekinmeyen Aziz Milletimizin, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu ile silaha, tanka, topa, uçağa karşı şanlı direnişi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı ve Emniyet güçlerimizin cansiperane mücadelesi sayesinde darbecilere hak ettiği dersi vermiş, hedefine ulaşamadan engellenmiştir.

O kara gece de halkın gücü, tankın, topun ve uçağın gücünü yenmiş, demokrasimiz geleceğe güvenle taşınmış. Şanlı bayrağımız inmemiş, ezanlarımız dinmemiştir.

Bu hain darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen Aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbeci hainlere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyor, siz değerli tüm hemşerilerime en içten duygularımla selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish