Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN HAKAN KISACA`DAN YAVUZ BİNGÖL AÇIKLAMASI

BAŞKAN HAKAN KISACA`DAN YAVUZ BİNGÖL AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
03.07.2023
A+
A-

BAŞKAN HAKAN KISACA`DAN YAVUZ BİNGÖL AÇIKLAMASI

Açıklama yok.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Olan Araştırmacı Gazeteci Yazar Hakan Kısaca Sanatçı Yavuz Bingöl hakkında Basın Açıklaması yaptı.

Hakan Kısaca, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Her vakit Gençlerin Ağabeyi Olan Her Vakit Kahramanmaraş’ta ve Diğer Deprem Bölgelerine Gece gündüz demeden Destek katkı sunan değerli Kıymetli ağabeyim Halkın Sanatçılarından değerli isim Sayın Yavuz Bingöl bugün değil her vakit Kahramanmaraş’ın bir evladıdır. Kendisi Bizim Hemşerimizdir. Buradan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Fahri Hemşerilik Beratı Takdim Etmesini [email protected] Sayın Başkanım @tckahramanmaras Sayın Valim Şimdiden Destek ve Kıymetli Katkılarınız İçin Teşekkür Ediyorum.

Açıklama yok.

Ve Son Günlerde Çıkan Şanlıurfa Konseri’nin Teknik Sorunlar Dolayı İptal Edilip Temmuz Ayı Sonuna Ertelendiğinin Paylaşımı Üzerine Sayın Yavuz Bingöl Hakkında Farklı Bir Algı Oluşturmak İsteyenler Bilmelidir. Yavuz Bingöl ve Ekibi Yalnız Değildir.

Açıklama yok.

Bu Şehrin Ülkemizin Dünyanın Sevdiği Ve Takip Ettiği Bir İsim Bir Değerdir. Çamur At İzi Kalsın Diyerek Bazılarının Karalama Yapmasına İzin Vermem. Her Daim Yavuz Bingöl’ün Sanatın Sanatçının Ülkemin Milletimin Şehrimin Gençlerin Emrinde ve Yanındayım. Başta Depremlerin Merkez Üssü Kahramanmaraş İlime ve Diğer Depremden Etkilenen İllere Kendisinin Ekibinin ve Destekçilerinin Yaptığı Katkılardan Dolayı Sonsuz Teşekkür Ediyor Selamlar İletiyor En Derin Saygılar ve Hürmetlerimi Sunuyorum.

HAKAN KISACA

ARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish