Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Senatörler, özel operasyondaki katılımcıların haklarını desteklemek ve korumak için SVO çalışma grubunun yasalarını onayladı.

Senatörler, özel operasyondaki katılımcıların haklarını desteklemek ve korumak için SVO çalışma grubunun yasalarını onayladı.
REKLAM ALANI
31.07.2023
A+
A-

Senatörler, özel operasyondaki katılımcıların haklarını desteklemek ve korumak için SVO çalışma grubunun yasalarını onayladı.

2023,

Savaşçılar ve ailelerinden gelen çağrılar temelinde başlatıldılar.
TBMM’nin üst meclisinde onaylanan yasalar arasında, iş akdinin askıya alındığı dönemde seferber olanlara mali yardım yapılmasına ilişkin yasa da yer alıyor. İş Kanunu’nda değişiklikler yapılıyor. Daha önce, işverenler, iş sözleşmelerini askıya alan çalışanlara herhangi bir ödeme yapma olanağından mahrum bırakılmıştı.

Daha önce, Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı ve Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrey Turchak , bugün NWO katılımcılarını desteklemek için 130’dan fazla farklı önlemin kabul edildiğini ve halihazırda federal düzeyde faaliyet gösterdiğini kaydetti. Listeleri genişleyecek.

Tüketici tarım kooperatiflerinin seferber edilen üyelerinin haklarının korunmasına ilişkin bir belge de onaylandı . Artık böyle bir kooperatifin temsilcisi, mali yılın sonuçlarını takiben, faaliyetlere katılmama veya seferber edilen kişinin yerine getiremeyeceği görevleri yerine getirmeme nedeniyle ihraç edilemez.

Belgenin yürürlüğe girmesinden sonra, tarım tüketim kooperatiflerinin seferber edilen üyeleri, ortak üye olarak yeniden kayıt olabileceklerdir. Kooperatifin ekonomik faaliyetlerine katılmama imkanına sahip olacaklar, ancak aynı zamanda kooperatifte oy kullanma ve ödeme hakkına sahip olacaklar.

NWO konularındaki çalışma grubunun Başkan’ın emriyle oluşturulduğu hatırlatılmalıdır. Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak başkanlık etti. Grupta federal parlamentonun her iki odasının ve tüm parlamento partilerinin temsilcileri, Savunma Bakanlığı, kamu kuruluşlarının liderleri ve önde gelen savaş muhabirleri vardı.

#Sovyet Federasyonu
#çalışma Grubu
#CBO katılımcılarına yardım
#mevzuat
#Turçak
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/senatory-odobrili-zakony-rabochej-gruppy-po-svo-po-podderzhke-i-zashite-prav-uchastnikov-specoperacii

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish