Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, göreve gelen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, göreve gelen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni kabul etti
REKLAM ALANI
09.08.2023
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, göreve gelen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni kabul etti

 

.2023 1

“KTSYD yaptığı yayınlarla gençliğin sesini duyuruyor”

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy ve beraberindeki kabul etti.

 

 

Kabulde Cumhurbaşkanlığı Tarımcılık, Hayvancılık ve Girişimcilik Danışmanı Ahmet Hamdi de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, göreve yeni gelen KTSYD başkanı ve yönetim kurulunu tebrik etti.

 

 

KTSYD’nin yaptığı haber ve yayınlarla Kıbrıs Türk gençliğinin sesini ülke yanında yurtdışına da duyurduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, teknolojinin gelişmesiyle yapılan dijital yayınlarla çok daha güçlü yayınların yapıldığını ifade etti.

 

 

 

Ülkeye uygulanan uluslararası spor ambargosundan da bahseden Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuların Türkiye üzerinden katıldığı müsabakalarla, dolaylı da olsa Kıbrıs Türkü’nü ve ülkesini temsil ettiğini kaydetti.

Sporun ve gençliğin spor yapmasının önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, sağlıklı ve başarılı bireyler yetişmesi için devletin gençlere sunduğu imkanları artırması gerektiğine vurgu yaptı.

 

 

 

Necati Özsoy da konuşmasında, KTSYD üyeleri olarak yurtiçi ve yurtdışında başarılı olan sporculara tüm mecralarda, haberlerde ve etkinliklerde yer verip ödül gecesinde onurlandırdıklarını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Özsoy, TSYD girişimleriyle Dünya Spor Yazarları Derneği çalışmalarına gözlemci olabilmek için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Özsoy, spor yanında kültür ve sanat etkinliklerinde yapılacak aktivitelerde Cumhurbaşkanlığı ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-goreve-gelen-kibris-turk-spor-yazarlari-dernegini-11380

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish