Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜYÜKŞEHİR PARKLARDAKİ YÜRÜYÜŞ YOLLARINI YENİLEDİ

BÜYÜKŞEHİR PARKLARDAKİ YÜRÜYÜŞ YOLLARINI YENİLEDİ
REKLAM ALANI
24.07.2023
A+
A-

https://www.youtube.com/watch?v=XROtXN2svgQ
BÜLTEN NO : 391
TARİH : 24.07.2023
HABER BAŞLIĞI    : BÜYÜKŞEHİR PARKLARDAKİ YÜRÜYÜŞ YOLLARINI YENİLEDİ
https://www.youtube.com/watch?v=XROtXN2svgQ
Daha yeşil bir çevre, daha modern parklar ve daha sağlıklı nesiller için kolları sıvayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehre yeni yeşil alanlar kazandırırken diğer yandan mevcut park ve yeşil alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur ve konforunu ön planda tutarak Kasaptaşı Parkı (Fatih Sultan Mehmet ) ve Turgut Özal Parkındaki yürüyüş yollarını yeniledi.
Halkın yoğun olarak kullandığı Kasaptaşı Parkı olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Parkında ve Turgut Özal Parkında bulunan yürüyüş ve koşu pistini yenileyen ekipler, vatandaşların daha modern alanlarda yürüyüş ve spor yapmalarını sağlıyor.
Kasaptaşı ve Turgut Özal parkının içerisinde bulunan ve deforme olan fitness oyun gruplarını da yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri, spor ve yürüyüş yapabilecekleri bir ortam hazırladı.
https://www.youtube.com/watch?v=XROtXN2svgQ
Kasaptaşı Parkı ve Turgut Özal Parkı özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak mekânı oluyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi içerisinde 600 metre koşu pisti bulunan alanda yeni kauçuk zemin kaplama uygulaması yaparak 1000 metreye çıkardı.
https://www.youtube.com/watch?v=XROtXN2svgQ
Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yenileme çalışmalarıyla spor alanlarının daha modern ve kullanışlı olduğunu belirterek başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Video Linki:
https://youtu.be/XROtXN2svgQ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish