Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arabalar, ekipman ve ilaçlar: Birleşik Rusya, NWO’ya katılan askeri personeli desteklemeye devam ediyor

Arabalar, ekipman ve ilaçlar: Birleşik Rusya, NWO’ya katılan askeri personeli desteklemeye devam ediyor
REKLAM ALANI
08.08.2023
A+
A-

Arabalar, ekipman ve ilaçlar: Birleşik Rusya, NWO’ya katılan askeri personeli desteklemeye devam ediyor

2023,

Parti temsilcileri, ilgili sakinler, girişimciler ve sosyal aktivistlerle birlikte yükler oluşturur ve onları “kaset için” gönderir

Nizhny Novgorod’dan yaklaşık 30 ton kargo NWO bölgesine gitti. Yiyecek, su, ekipman ve üniformalar, inşaat malzemeleri, iki araba ve lastikler, dinamik tank koruma elemanları setleri, aletler, tekerlekli tahliye sedyeleri, ilaçlar, tıbbi cihazlar, dikiş malzemeleri, yatak takımları, hijyen ve ev eşyalarını içerir.

Kargoya eşlik eden Nizhny Novgorod Şehir Duması Başkanı Oleg Lavrichev , yardım etmek isteyenlerin sayısının sürekli arttığını vurguladı.

“İnsanların buna doğrudan katılma arzusu var. Bu, özel harekat bölgesine 16. gidişimiz. Nihai Zafere kadar durmayacağız!” – dedi.

Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nda, ” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” aktivistleri, Pyt-Yakh’ın ilgili sakinleriyle birlikte 300’den fazla “kuru” pancar çorbası, 20 kamuflaj ağı, uyku tulumu ve yerel olarak dikilmiş nevresim gönderdiler. zanaatkârlardan askeri personele.

“Savunma oyuncularımızın güçlü bir arkaya ve bizim desteğimize ihtiyacı var. Kolilerde, diğer şeylerin yanı sıra “kuru” pancar çorbası gönderdik – Çocukların ilgilenmelerini istiyorum, onları evde beklediğimizi unutmayın, “dedi. , Marina Shindyakina belediyesindeki Kadın Hareketi koordinatörü .

Birleşik Rusya’dan Novgorod Bölgesel Duma milletvekilleri, NMD bölgesine 10.000 tek kullanımlık tıbbi maske, ilaç, enjeksiyon ve transfüzyon, kıyafet ve ayakkabı değişimi, tek kullanımlık çocuk bezi gönderdi.

“Bu yardım hedefleniyor ve tam da ihtiyaç duyulan yardım. Grubumuz bir yön seçti – hastanelere yardım. Toplanan eşyaları orduya teslim edecek olan Parlamento Başkan Yardımcısı Olga Borisova , “Bugün cephede olanların hayatını ve sağlığını kazanmak ve kurtarmak için tek bir amaç için birleştik” dedi.

Omsk bölgesinden hedeflenen koliler, ekipman, kaplama malzemesi ve kişisel hijyen ürünleri cepheye gönderildi. Bütün bunlar, ordunun talebi üzerine tüm bölgelerden toplandı.

Birleşik Rusya’nın Poltava yerel şubesi sekreteri, bölge başkan yardımcısı Valeria Nikitina, “Ayrıca, kargoda iki araba var – bir UAZ ve bir RAF minibüsünün yanı sıra akraba ve arkadaşlardan gelen destek mektupları” dedi. kargo . _

Başkurdistan’ın Sterlitamak ilçesinin duyarlı sakinleri, Savaşçılar için Çay kampanyasına katıldı. Cepheye gönderilmek üzere bitkisel müstahzar kolileri toplarlar.

“NWO bölgesinde görev yapan adamlarımızla konuşurken, herkesin kendi yerlerinde toplanan bitkilerden demlenmiş çay içtiğini büyük bir zevkle öğrendik: kekik, kekik, ahududu, kuş üzümü, İvan çayı. Kendinizi evinizde hissetmek, memleketinizin sıcaklığını hissetmek gibi. Bu nedenle, herkes bu eyleme hemen yanıt verdi ve toplanan bitkilerin adamlarımıza sevildiklerini ve beklendiklerini hatırlatacağını umuyoruz ”dedi .

Saratov Bölgesi, Balakovo’da, bölgesel Duma milletvekili Vladimir Zemskov’un yanı sıra başkanlığını yaptığı Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü öğretmenleri ve çalışanlarının doğrudan katılımıyla , “Wives of OWN” topluluğu tarafından başlatılan “KENDİ Ağları” projesi Balakovo Kahramanları” sergisi açıldı. Gönüllüler koruyucu kamuflaj ağlarının imalatıyla uğraşıyorlar.

“Proje eylemi sadece ivme kazanıyor ve herkes projenin uygulanmasında mümkün olan her türlü yardımı sağlayabilir. Ülkemizin barışçıl geleceği için öğrencilerimizin gerideki katılımlarıyla cephede kendilerini destekleyeceklerine eminim” dedi.

Sakhalin bölgesinin Kholmsky semtindeki aktivistler, Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Vali Valery Limarenko tarafından başlatılan bölgesel parti projesi “Complicity” çerçevesinde, Kholmsk kaynak merkezi temelinde kamuflaj ağları örüyorlar. gönüllülüğün gelişimi. Yablochnoye köyünün kadın meclisi üyeleri ağ dokumaya katılıyor ve Kholmsk Kadınlar Derneği üyeleri de onlara katılıyor.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerine ve ayrıca Herson ve Zaporozhye bölgelerinde LDNR’de kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaca ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar 70 bin tondan fazla insani kargoyu yeni bölgelere teslim etti.

NWO’nun başlangıcından beri Birleşik Rusya cepheye yardım ediyor. Cephe askerleri için özel ekipman, quadrocopters, dronlar, iletişim ekipmanları, termal kameralar ve ekipman alımı için 7 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass ve yeni bölgelerde 45 Birleşik Rusya insani yardım merkezi açıldı. Şimdi insani yardım yapmak için 20 nokta var.

Konuşmacı
Lavrichev Oleg Veniaminovich
Lavrichev Oleg Veniaminovich
Nizhny Novgorod Şehir Duması Başkanı, 130. Federal Bölge Koordinatör Yardımcısı Grubu Koordinatörü, Genel Müdürün Baş Danışmanı, P.I. Plandin”, Nizhny Novgorod Sanayici ve Girişimciler Derneği himayesinde Nizhny Novgorod Yönetim Kurulu Başkanı
#CBO
#özel operasyon
#destek askeri personel
#bölgeler
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Lavrichev
#Khanty-Mansi Özerk Okrugu-Yugra
#Shindyakina
#Novgorod bölgesi
#Borisova
#Omsk bölgesi
#Nikitina
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#Khubbutdinova
#Saratov bölgesi
#Zemskov
#Sakhalin bölgesi
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/avtomobili-tehnika-i-medikamenty-edinaya-rossiya-prodolzhaet-podderzhivat-voennosluzhashih-uchastvuyushih-v-svo

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish