Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Cheboksary’de okul çocukları için tıbbi yardım istasyonuna bir gezi düzenledi

Birleşik Rusya, Cheboksary’de okul çocukları için tıbbi yardım istasyonuna bir gezi düzenledi
REKLAM ALANI
03.11.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Cheboksary’de okul çocukları için tıbbi yardım istasyonuna bir gezi düzenledi

2023,

Birleşik Parti Sivil Girişimler Birliği Merkezi’nin desteğiyle gerçekleşti
61 numaralı şehir okulunun öğrencileri Cumhuriyet Afet Tıbbı ve Acil Tıbbi Bakım Merkezi’ne düzenlenen eğitim gezisine katıldı.

Okul çocukları, ekiplerin çalışmalarını koordine eden operasyonel bölüm olan ambulans müzesini gezdi ve Simülasyon Merkezi’nde ustalık dersi aldı.

Uzmanlar, merkezin temel fonksiyonlarını ve görevlerini anlattı, kullanılan özel ekipmanları gösterdi. Sağlık hizmetlerinde mevcut tıbbi bakım türlerine ve sağlık çalışanlarının uzmanlıklarına çok dikkat edildi.

Eğitim ve metodoloji merkezi “Afet Tıbbı Okulu” uzmanlarının katılımıyla öğrencilere uygulamalı ilk yardım dersi verildi.

“Genç nesli çeşitli mesleklerle tanıştırmak önemli çünkü çoğu durumda bu tür toplantılar çocukların kendileri için nasıl bir gelecek seçeceklerini belirliyor. Birleşik Rusya bölgesel projesi “Ben ve Şehir” tam olarak bunu hedefliyor. Geziler sırasında çocukların samimi ilgisini görüyoruz, onların spontanlıklarından ve yeni bilgilere açıklıklarından ilham alıyoruz” diye belirtti Sivil Girişimler Birliği “Birleşik” Merkezi koordinatörü Aleksey Sizov .

Hoparlör
Sizov Aleksey Vasilyeviç
Sizov Aleksey Vasilyeviç
Bireysel girişimci
#Çuvaş Cumhuriyeti
#bölgeler
#Sizov
#Sivil Girişimler MerkeziUnited
#gezi
#Usta sınıfı
#Tıbbi bakım
#ambulans istasyonu
#öğrenciler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-cheboksarah-edinaya-rossiya-ustroila-dlya-shkolnikov-ekskursiyu-na-stanciyu-medpomoshi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish