Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MARDİN’DE KARDEŞLİĞİ HEDEF

MARDİN’DE KARDEŞLİĞİ HEDEF
REKLAM ALANI
09.11.2023
A+
A-

MARDİN’DE KARDEŞLİĞİ HEDEF

Mardinli İş İnsanı Ferman YARAMIŞ, Mardinde kardeşliğe hedef olanlara Süryaniler gerekli cevabı verdi.

Resim

 

Mardin Midyat İlçemizde (Yemişli) Gevriye köyünde Akgüc Beth Ego (Enhil) kardeşimiz 92 yaşında sinsi bir cinayete kurban gitti.

 

 

 

 

Hain Saldırıda Başına İsabet eden mermiler ile Ağır Yaralanan ve Midyat devlet hastanesine getirildikten sonra Tüm müdahalelere rağmen vefat etti.

 

Olayın Hemen ardından Bölgeye giden Süryani Cemaati Sorumlusu İş İnsanı Ferman YARAMIŞ ve Mardin Diyarbakır Metropolitanı Mor Filoksinos Saliba ÖZMEN’e Bölgenin Kanaat önderlerinden Şeyh Mehmet Mehdi SEYDAOĞLU Taziye ziyaretinde bulundu Olay insanlık namına İşlenmiş bir Cinayettir Nefretle kınıyorum dedi.

Resim

İş İnsanı YARAMIŞ ve Metropol Saliba ÖZMEN’de Cinayeti Kınadıklarını Yapılan Saldırının 92 Yaşında bir kardeşimizi Hayattan Kopardı bu Hain Saldırı Süryani Cemaatini Derinden Üzmüştür.

Resim

Devletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Güvenimiz Tamdır. Saldırının İstanbul’daki Kilisenin açılışından sonra yapılması manidardır. O açılışta Tüm Dünya’daki Süryaniler Cumhurbaşkanımıza Destek mesajları vermişti.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish