Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Volgograd bölgesinden LPR’deki Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına yardım aktardı

“Birleşik Rusya”, Volgograd bölgesinden LPR’deki Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına yardım aktardı
REKLAM ALANI
02.11.2023
A+
A-

 

“Birleşik Rusya”, Volgograd bölgesinden LPR’deki Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına yardım aktardı

2023,

Ulusal Birlik Günü vesilesiyle parti aktivistleri bölgesel “Dostluk Evi” ile birlikte “Terek” taburunun savaşçılarını ziyaret etti

Askerler, Rusya Tekvando Federasyonu tarafından bağışlanan bir UAZ’a götürüldü. Ayrıca yurttaşlarından da hediyeler aldılar: yiyecek, bal, kurabiye, kuruyemiş. Volga piskoposluğu kargonun gönderilmesi için ceylanı sağladı.

Rusya Federal Ulusal İşler Ajansı başkanı danışmanı Kazbek Farniev, savaşçıların yakında başka bir UAZ ve göbekli soba alacağını ekledi.

“Buraya her geldiğimizde bu yardımın kesinlikle gerekli olduğunu anlıyoruz. Ve eğer her birimiz katılımımızın en azından küçük bir kısmını ortak davaya yatırırsak, askerlerimize daha da fazla yardım edebileceğiz,” diye ekledi Federal Milliyetler Ajansı ve Volgograd Dostluk Evi Askeri Muhabiri Alexey Ulyanov .

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 76 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 8 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass’ta ve yeni bölgelerde, Birleşik Rusya tarafından organize edilen insani yardım dağıtımı için artık 20 nokta var.

#Volgograd bölgesi
#bölgeler
#Farniev
#Ulyanov
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#UAZ
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-pomosh-uchastnikam-svo-v-lnr-iz-volgogradskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish