Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Lugansk’ta yerel özyönetim konusunda bir telekonferans düzenledi

“Birleşik Rusya” Lugansk’ta yerel özyönetim konusunda bir telekonferans düzenledi
REKLAM ALANI
03.08.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Lugansk’ta yerel özyönetim konusunda bir telekonferans düzenledi

2023,

İdari personelin eğitimi, partinin halk desteğinin genel merkezinin bulunduğu yerde Federasyon Konseyi’ne bağlı Genç Milletvekilleri Odası’nın girişimiyle gerçekleşti.
Voronezh, Novgorod bölgeleri ve Rusya’nın diğer bölgelerinin milletvekilleri deneyimlerini paylaştı. Birleşik Rusya’nın LPR’deki seçimler için ön oylamasının liderleri görüşlerini öğrendi.

“Uygulama pratiği ile “Yerel özyönetim düzenleme ilkeleri hakkında” 131 sayılı Federal Yasa ile çalışma deneyimimiz yok. Adaylarımızın seçimlerden sonra ne yapılması gerektiğini, vatandaşlarımızın hayatlarını iyileştirmek için nasıl hareket etmeleri gerektiğini, ilk etapta hangi kararların alınmasının daha iyi olduğunu, ne ödemeleri gerektiğini kapsamlı bir şekilde anlamalarına yardımcı olacak bu tür deneyime sahip meslektaşları çekiyoruz. Birleşik Rusya, Genç Milletvekilleri Odası Anayasa Komitesi Başkan Yardımcısı, LPR Halk Konseyi yardımcısı Alexander Krierenko’ya özel dikkat” dedi .

Rusya’daki yerel özyönetim sisteminin 2014 yılına kadar Luhansk bölgesinde yürürlükte olandan farklı olduğunu vurguladı.

LPR’den Rusya Federasyonu Senatörü Daria Lantratova, yeni bölgelerdeki seçimlerin tüm Rusya ve yurtdışında yakından takip edildiğini kaydetti.

“Yakın gelecekte, Cumhuriyet’te son yıllarda olmayan bir yerel özyönetim sistemi inşa edilecek. Bu önemli bir olay, sorumlu bir süreç. Bu da tabii ki insanların sorunlarını çözme sürecini bambaşka bir boyuta taşıyacak” dedi.

Rusya Devlet Duması Yardımcısı Oleg Garin, önümüzde devasa bir çalışma olduğunu kaydetti. Bunu kolaylaştırmak için, şablon standart belgeler oluşturmak gerekir.

“Rusya Belediyeler Temsili Organlar Birliği’nden, insanları her zaman iletişim halinde kalabileceğiniz alanlara atamaya hazırız, örneğin Mahaçkale veya Perm belediye başkanı, yani her şeyi kendilerinden geçen adamlar. tecrübesi, tavsiyeleri için her zaman hazır olacaktır: nasıl, nereye taşınır ve bunun için neler yapılabilir” dedi.

Konuşmacı
Lantratova Daria Sergeevna
Lantratova Daria Sergeevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Senatörü
#tele konferans
#yerel hükümet
#Luhansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#seçim2023
#Lantratova
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-luganske-telemost-o-mestnom-samoupravlenii

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish