Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yaroslavl bölgesinde Birleşik Rusya askeri bir anıt düzenledi

Yaroslavl bölgesinde Birleşik Rusya askeri bir anıt düzenledi
REKLAM ALANI
14.11.2023
A+
A-

Yaroslavl bölgesinde Birleşik Rusya askeri bir anıt düzenledi

2023

Krasny Bor köyündeki bölge düzene girdi
“Birleşik Rusya” aktivistleri kaldırım levhalarıyla yollar döşediler, çevre düzenlemesi yaptılar ve Yaroslavl sakinlerinin – Sovyetler Birliği Kahramanları – isimlerinin yazılı olduğu stantlar kurdular.

“Çok gerekli ve önemli bir iş yaptılar. Yerel sakinlerin unutulmaz tarihler için geldiği burada geleneksel olarak büyük şenlik etkinlikleri düzenleniyor. Çok yakında Büyük Zaferin 80. yıldönümünü kutlayacağız, bu yüzden Volga sakinlerinin tarihi hafızamıza bu kadar kayıtsız davranmasından çok memnunum” dedi Yaroslavl Bölge Duması milletvekili Pavel Isaev .

Bu yıl Birleşik Rusya’nın milletvekilleri, askeri ihtişamlı nesnelerin iyileştirilmesi, restorasyonu ve yeniden inşası için 5 milyon bütçe ayırdı.

Hoparlör
İsaev Pavel Valentinoviç
İsaev Pavel Valentinoviç
Yaroslavl Bölge Duması’nın profesyonel daimi yardımcısı
#Yaroslavl bölgesi
#bölgeler
#Isaev
#anıt
#gelişim
#bölgeyi temizlemek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-yaroslavskoj-oblasti-edinaya-rossiya-blagoustroila-voinskij-memorial

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish