Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN 10 KASIM MESAJI

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN 10 KASIM MESAJI
REKLAM ALANI
08.11.2022
A+
A-

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN 10 KASIM MESAJI

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi; Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, 1. Dünya Savaşı’ndan yenik çıkmış, topraklarının büyük bölümü işgal edilmiş, ekonomik olarak tükenme noktasına gelmiş bir ülkeyi, Samsun’dan İstiklal mücadelesini başlatarak ileri görüşlülüğü, askeri dehası ve vatanseverliğiyle yeniden ayağa kaldırmıştır.

Türk Milleti, Atatürk’ün önderliğinde yediden yetmişe canı pahasına Kurtuluş mücadelesini vermiş bağımsız, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Bugün, bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca pek çok zorlukla karşılaşmış ancak inancını ve mücadele azmini yitirmemiştir. Dünyanın gittiği istikameti iyi okumuş, dünya gerçeklerini iyi anlamış, milletin bir kısmının ye’ise kapıldığı anda millete umut olmuş, zilleti ve esareti kabul etmeyerek tam bağımsızlık için mücadele vermiştir. Atatürk’ün öngörüleri ve verdiği mücadele, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesini sağlamıştır.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish