Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GENÇLER, YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİYLE GEÇİRİYOR

GENÇLER, YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİYLE GEÇİRİYOR
REKLAM ALANI
06.08.2023
A+
A-

TARİH 06.08.2023
İLETİ NO 191
KONU GENÇLER, YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİYLE GEÇİRİYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

GENÇLER, YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİYLE GEÇİRİYOR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesinin gençlere yönelik hizmet veren kursları, yaz tatilinde dolup taşıyor. Basketbol, voleybol ve judo kurslarında sporla tanışan gençler, geleceğin yıldız sporcusu olmayı hedefliyor.

Bir 12 kişi, voleybol oynayan insanlar, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla salon sporları başta olmak üzere faaliyete sunduğu kurslarla spora ve sporcuya destek olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, genç yetenekleri yetiştirmeye devam ediyor.

Bir 16 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Spor Birimi bünyesinde açılan kurslarla sportif faaliyetlere yönelen gençler, sunulan çeşitli spor dallarıyla hem ara tatili değerlendiriyor hem de sporla tanışıyor. Gençlerin sağlıklı ve düzgün ortamlarda spor yapmasını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlayan Haliliye Belediyesi, şampiyon sporcular yetiştirmek için salon sporlarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda; Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezinde açılan basketbol, voleybol ve judo kurslarına nüfus yoğunluğunun olduğu Devteyşti bölgesindeki gençler yoğun ilgi gösteriyor. Okulların tatil edilmesiyle Yaz Spor Okullarındaki kurslara yönelen gençler, voleybol, basketbol ve judo dallarında eğitim alıyor. Alanında uzman antenörler tarafından 7-14 yaş grubuna yönelik verilen kurslarda kursiyerlere, ilgilendikleri spor dalıyla ilglili hem teknik hem de uygulamalı eğitim sunuluyor. Çeşitli dallarda eğitimlerin verildiği bu kurslara katılan gençler, sporun çeşitli dallarıyla tanıştıklarını ve ara tatili keyifle geçirdiklerini ifade ediyor. Sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür eden genç sporcular, geleceğin yıldız sporcusu olmak için ter dökeceklerini dile getiriyor.

Bir 11 kişi, çocuk, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Genç yetenekleri yetiştirmeyi hedefleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Yaz Spor Okullarına kayıtların devam ettiği, basketbol, voleybol, futbol, judo, tekvando ve yüzme dallarında eğitim almak isteyen gençlerin Merkezlere başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

Bir 12 kişi, dövüş sanatları yapan insanlar ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish