Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

4 dakikalık görüntülü buluşma sağlayan flört uygulaması “Sparked” testleri başladı

4 dakikalık görüntülü buluşma sağlayan flört uygulaması “Sparked” testleri başladı
REKLAM ALANI
04.05.2021
A+
A-

4 dakikalık görüntülü buluşma sağlayan flört uygulaması “Sparked” testleri başladı

Facebook’tan yeni flört uygulaması: Sparked…

4 dakikalık görüntülü buluşma sağlayan flört uygulaması “Sparked” testleri başladı. Facebook bu uygulama ile salgın döneminde insanların görerek tanışmasını sağlayacak.

Konu ile ilgili ayrıntıları paylaşan Dijital Medya ve İletişim Danışmanı Cansu Yalçınkaya Facebook’un flört uygulaması Sparked’ın testlerine başlandığını ve uygulamaya kolaylıkla Facebook profili ile üye olunabileceğini belirterek,” Site yakın gelecekte sparkedapp.com üzerinden hizmete girecek. Özellikle firma bu uygulamayı“ nazik insanların görüntülü buluşması” olarak tanımladı. Uygulama ayrıca profillerin özel olacağını, kaydırma ve doğrudan mesajların olmayacağını belirtti. Hatta uygulamanın ücretsiz olduğu da belirtilen başka bir bilgi. Uygulamayı önceden inceleme fırsatı olanlar bu platformun tamamen insanları tanıma üzerine odaklandığını söylüyor. Sparked uygulamasında bir buluşma en fazla 4 dakika sürecek. Bu buluşmaların süresi her seferinde uzayacağı söyleniyor ancak henüz net değil. Firma tanıtımda sadece tek bir detaydan bahsetti o da eğer ilk 4 dakikalık buluşma iyi geçerse ikinci buluşmanın 10 dakika süreceği şeklinde. Bu noktadan itibaren uygulama size iletişim bilgilerinizi paylaşmayı teklif ediyor. Eğer iki taraf da buna karar verirse Instagram, mesajlaşma ya da mail ile iletişiminizi sürdürebiliyorsunuz.”dedi.

 

Üyelik işlemleri nasıl gerçekleşiyor?

 

Üyelik işlemlerine dair de bilgi paylaşan Yalçınkaya,”Bir profil oluşturduktan sonra bekleme listesine alınıyorsunuz. Üyelik işlemi tamamlanınca sizin için nazik bir buluşmanın nasıl biriyle olacağının detaylarını paylaşıyorsunuz. Bunun üzerine uygulama buluşmaya başlamadan bu tarifin gerçek biri tarafından inceleneceğini söylüyor. Aynı zamanda cinsiyet seçiminde de özgürsünüz. Kadın, erkek ve trans bireyleri tercih edip etmediğiniz soruluyor. ABD’de küçük çaplı olarak uygulama kullanıma açılmış durumda. Ve fakat bununla ilgili net olmayan bir şey varsa o da karşınızdaki uygulamanın mobil ya da web odaklı olup olmayacağı. Uygulama hakkında şimdilik sadece ekran görüntüleri bulunuyor. Facebook’tan alınan bilgilere göre uygulama henüz erken geliştirme aşamasında.” ifadelerini kullandı.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish