Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
07.04.2023
A+
A-

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

SERVET SAMANCI –YUSUF SAMANCI-KENAN AYDEMİR –AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı,mesajında şu ifadelere yer verdi;

10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle gece gündüz çalışmaktadır.

Kurulduğu günden itibaren, hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen Türk Polisi, 178 yılın bilgi ve tecrübesiyle bugün çok daha güçlü ve etkin bir şekilde milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olmuştur.

Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlamakta, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir. Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütü ve vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedir.

Emniyet Teşkilatı’mızın ve polislerimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünde, görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında olan ve emekliye ayrılan polislerimize, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish