Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASİAD GENEL BAŞKANI YÜCEL YALÇINKAYA `DAN TÜRK KIZILAYI’NA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

ASİAD GENEL BAŞKANI YÜCEL YALÇINKAYA `DAN TÜRK KIZILAYI’NA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU
REKLAM ALANI
05.08.2023
A+
A-

ASİAD GENEL BAŞKANI YÜCEL YALÇINKAYA `DAN TÜRK KIZILAYI’NA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Açıklama yok.

KÜRŞAT YALÇINKAYA-PINAR ÇAYIROĞLU-İSTANBUL
Yurt içinde ve Yurt dışında yapmış olduğu örnek projeleri ile her zaman ülkemizi uluslar arası ülkelerde temsil eden Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD ) Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, TV 100 kanalına verdiği röportajda son günlerde kan stokları iyice azalan Türk Kızılayı’na kan bağışı çağrısında bulundu.

Açıklama yok.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.
TV 100 kanalına verdiği röportajda Türk Kızılayı’nın son günlerde iyice azaldığı söylenen kan stoklarına dikkat çekti. TV 100 kanalının başlattığı kan bağışına destek kampanyasının daha geniş kitlelere yayılması gerektiğini ifade eden Yalçınkaya, gerek ASİAD ailesi olarak gerekse Yalçınkaya İnşaat bünyesinde görev yapan personel olarak kan bağışına her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. TV 100 ailesine duyarlı yayın politikası için teşekkür eden Yalçınkaya, “Kan, yapılaması mümkün olmayan hayati değerde öneme sahip bir ihtiyaç ve bu ihtiyaç sürekli güncelleniyor. Onun için hepimiz duyarlı olmalıyız” dedi.

Açıklama yok.

Kızılay’ın önemine de vurgu yapan ASİAD Genel Başkanı Yalçınkaya, “Kızılay hepimizin gözbebeği bir kuruluş. Son zamanlarda kan stoklarının azalması, yöneticilerin davranış ve topluma verdiği mesajların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Toplum, vermiş olduğu kan bağışlarının ve emanetlerin daha doğru yerlerde doğru kişilere kullanılması gerektiğinin beklentisi içerisinde” dedi. Yalçınkaya İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren teknik ve uzman ekiple birlikte inşaat sahasından da TV 100 ekranları aracılığı ile kamuoyuna seslenen Başkan Yalçınkaya, şunları söyledi:

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish