Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrei Turchak: Bu oturumda, Federasyon Konseyi’nden Birleşik Rusya halk programının daha fazla uygulanmasına yardımcı olacak çok sayıda yasa geçti.

Andrei Turchak: Bu oturumda, Federasyon Konseyi’nden Birleşik Rusya halk programının daha fazla uygulanmasına yardımcı olacak çok sayıda yasa geçti.
REKLAM ALANI
01.08.2023
A+
A-

Andrei Turchak: Bu oturumda, Federasyon Konseyi’nden Birleşik Rusya halk programının daha fazla uygulanmasına yardımcı olacak çok sayıda yasa geçti.

2023,

Yılbaşından bu yana toplamda yaklaşık 500 yasa TBMM’nin üst meclisinde onaylandı ve imza için Cumhurbaşkanı’na sunuldu.
Bunların arasında, parti ve SVO çalışma grubu tarafından başlatılan ve özel operasyona katılanların ve ailelerinin cepheye ve sosyal korumaya destek veren düzinelerce kişi var.

Federasyon Birinci Başkan Yardımcısı, engelli çocuklar ve engelli çocuklar için yaz sağlık kamplarında rekreasyona yönelik Birleşik Rusya girişiminin, bu tür çocukların ebeveynlerinin ve ilgili kamu kuruluşlarının talep ettiği bir başka destek tedbiri ve fırsat eşitliği yaratmaya yönelik bir adım olduğunu söyledi. Konsey, telgraf kanalında “Birleşik Rusya” Genel Konseyi Sekreteri.

Birleşik Rusya halkının eğitim, sağlık ve yurttaş haklarının korunması alanındaki programının daha fazla uygulanmasına yardımcı olacak yasalar arasında okul otobüsleri için paralı yollarda ücretsiz seyahat, küçüklerin işe alınması için basitleştirilmiş bir prosedür ve bir terk edilmiş mülkün dolaşıma sokulmasına ilişkin yasa.

Andrei Turchak , yeni bölgelerin yasal entegrasyonunda da önemli ilerleme kaydedildiğini kaydetti .

“Her şeyden önce, sosyal alanda: DPR ve LPR, Zaporozhye ve Herson bölgelerinin sakinleri, 1 Mart’tan bu yana Rus standartlarına göre emekli maaşları, ödemeler, hastalık izni ve yardımlar alıyor. Bugünkü toplantıda, tahkim mahkemelerinin çalışmaları ve Rusya Federasyonu Ceza Kanununun yeni bölgelerde uygulanması ile ilgili yasalar onaylandı. Toplamda, senatörler, oradaki neredeyse tüm alanları Rus standartlarına getiren birkaç düzine girişimi benimsedi” dedi.

Konuşmacı
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Sovyet Federasyonu
#sonuçlar
#mevzuat
#insan programı
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-v-etu-sessiyu-cherez-sovet-federacii-proshlo-bolshoe-kolichestvo-zakonov-kotorye-pomogut-v-dalnejshej-realizacii-narodnoj-programmy-edinoj-rossii

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish