Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seçimlere sorumlu bir şekilde yaklaşmak önemlidir: Birleşik Rusya’nın bölge şubelerinin sekreterleri herkesi vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çağırdı

Seçimlere sorumlu bir şekilde yaklaşmak önemlidir: Birleşik Rusya’nın bölge şubelerinin sekreterleri herkesi vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çağırdı
REKLAM ALANI
18.09.2023
A+
A-

Seçimlere sorumlu bir şekilde yaklaşmak önemlidir: Birleşik Rusya’nın bölge şubelerinin sekreterleri herkesi vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çağırdı

2023,

Ülke çapında binlerce gözlemci prosedürün açıklığını ve meşruiyetini izliyor.

Birleşik Rusya’nın Voronej bölge şubesi sekreteri, bölgesel Duma başkanı Vladimir Netosov , Voronezh 76 numaralı okulundaki sandıkta oy kullandı.

“Sosyo-politik istikrarın sağlanması, vatandaşların yaşam standartlarının ve refahının daha da artırılması, beşeri sermayeye yatırımın sürdürülmesi, ailelerin, gençlerin desteklenmesi, eğitim sisteminin, sağlık hizmetlerinin, kültür ve sanat sisteminin geliştirilmesi önemlidir. Spor Dalları. Voronej bölgesi sakinlerinin bölge başkanı ve yerel yönetim organlarının seçimlerine sorumlu bir yaklaşımla yaklaşacaklarına, bilinçli bir karar vereceklerine ve değerli adaylara oy vereceklerine inanıyorum” diye vurguladı Vladimir Netosov.

Voronej bölgesinde 8-10 Eylül tarihleri ​​arasında vali ve yerel yönetimler için seçimler yapılıyor – bölgesel ve belediye düzeyinde toplam 48 seçim kampanyası.

Partinin Yaroslavl bölge şubesi sekreteri Olga Khitrova, seçimini Bolsheselsky Kültür Evi’nde yaptı.

“Bugün Yaroslavl bölgesinin sakinleri olarak bölgemizin kalkınmasının vektörünü kendimiz belirliyoruz. Bugünlerde seçmenler köy ve kent meclislerinin başkanlarını ve milletvekillerini ve bunların bölge parlamentosu temsilcilerini belirliyor. Sandıklarda ilk kez oy kullanan gençlerin ve gençlerin sayısının fazla olması sevindirici. Seçimler hepimizin vatandaşlık görevidir” dedi.

Kırım bölge bakanlığı sekreteri Vladimir Konstantinov, Simferopol’ün 19 numaralı tek görevli seçim bölgesindeki Devlet Duması ara seçimi kapsamında oylamaya katıldı.

“Sevgili Kırımlılar, aktif yurttaş konumunuza güveniyorum. En değerli adayın kazanacağına inanıyorum!” – Vladimir Konstantinov’u kaydetti.

Buna karşılık, partinin Moskova bölge şubesi sekreteri ve Moskova Bölge Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun başkanı Igor Bryntsalov, milletvekillerinin üç gün boyunca kendi bölgelerinde olduklarını ve oy verme merkezlerinin çalışmalarını kontrol ettiklerini söyledi. Birleşik Rusya grubunun üyeleri, oylama prosedürünü açıkça anlıyor ve oylamanın açık ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak.

“Bu yıl oyunuzu yalnızca geleneksel yöntemle (bir oy verme merkezinde değil, aynı zamanda uzaktan oy kullanarak da) verebilmenize rağmen, birçok aile oy verme merkezinde oy verme geleneği haline geldi. Burada oylama sürecinin rahatlığını, güvenliğini ve yasallığını sağlamak önemli” dedi Igor Bryntsalov.

Oy verme merkezlerinde bağımsız gözlemciler, aday gözlemcileri ve güvenlik görevlileri hazır bulunacak. Ayrıca “Güvenli Bölge” video gözetim sistemi kullanılmakta ve her oy verme istasyonunda video kayıt sistemleri bulunmaktadır.

Moskova bölgesinde, 10 şehir bölgesinde bölge valisi seçimi, Moskova Bölge Duması ara seçimleri ve Temsilciler Konseyi milletvekilleri için oylama yapılıyor.

2023 seçimlerinde 34 binden fazla vekil değiştirilecek. Bölge sakinleri bölgesel ve yerel düzeylerde milletvekillerini seçecekler – 20 yasama meclisi, kurucu birimlerin başkentlerinin 16 şehir duması ve yerel yönetimler. Üst düzey yetkililerin seçimleri 26 bölgede ve şehrin belediye başkanı Habarovsk’ta yapılıyor. Kırım’da, Lipetsk bölgesindeki 19 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nde 144 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – 16 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde bir Devlet Duması milletvekili seçilir. Krasnoyarsk Bölgesi – 56 numaralı Divnogorsk tek yetkili seçim bölgesinde.

Hoparlör
Hitrova Olga Vladimirovna
Hitrova Olga Vladimirovna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi bölge şubesi sekreteri, Yaroslavl Bölge Duması Başkan Vekili – Yaroslavl Bölge Duması Eğitim, Kültür, Turizm, Spor ve Gençlik İşleri Komitesi Başkanı
#Netesov
#Khitrova
#Yaroslavl bölgesi
#Voronej bölgesi
#EDG2023
#seçim2023
#Konstantinov
#Kırım Cumhuriyeti
#Bryntsalov
#Moskova bölgesi
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vazhno-otvetstvenno-podojti-k-vyboram-sekretari-regotdelenij-edinoj-rossii-prizvali-kazhdogo-vypolnit-grazhdanskij-dolg

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish