Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Maschoh ilçesinde “Sino” teşhis ve tedavi merkezinin ek binasının açılışı

Maschoh ilçesinde “Sino” teşhis ve tedavi merkezinin ek binasının açılışı
REKLAM ALANI
09.07.2023
A+
A-

Maschoh ilçesinde “Sino” teşhis ve tedavi merkezinin ek binasının açılışı

.2023 , Maschoh bölgesi

 

 

 

7 Temmuz’da ulusal barış ve birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, iş gezisinin devamında Mastchoh semtinde sembolik plaket ve “Sino” teşhis ve tedavi merkezinin yeni ek binasının işletmesine başlandı.

 

 

 

“Sino” teşhis ve tedavi merkezinin binası Mastchoh ilçesine bağlı Mastchoh köyünde inşa edilmiş olup 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında 2 modern terapötik spor salonu, bir arşiv ve yumuşak eşyaların saklandığı bir yer var. Binanın birinci katında 150 kişilik 2 mutfak, doğal şifa bölümü, sağlık personelinin muayene için odası, ikinci ve üçüncü katlarında ise ilaç ve dinlenme odaları bulunmaktadır.

Yeni binanın inşaatı Haziran 2021’de başlamış ve “Favorid” limited şirketinin yerli inşaatçıları tarafından 2 yıl içinde yüksek kalitede inşa edilmiştir.

 

 

 

 

Yeni binada aynı anda 40 kişiye kadar tedavi ve istirahat için gerekli şartların oluşturulduğu milletin lideri Sayın İmamali Rahmon’a bildirildi. Vatandaşların doğru teşhis ve zamanında tedavi edilebilmesi için dijital röntgen, ultrason muayenesi, otomatik genel kan tahlili cihazı ve diğer modern tıbbi cihaz ve aletler gibi 5 çeşit yeni tıbbi ekipman satın alınarak teşhis ve tedavi ve tedavi imkanı sağlanmıştır. rekreasyon modern zamanlara uyarlanmıştır.

Ek binanın inşaatı ve işletmeye alınması ile birlikte Tacik Devlet Tıp Üniversitesi mezunlarının da bulunduğu toplamda 100’den fazla kişi olmak üzere 12 tıp uzmanı istihdam edilmiştir.

Dinlenme odalarında yatak milli kumaşlarla dekore edilmiştir, gardırop ve yeni masa ve sandalye bulunmaktadır ve Tacikistan Cumhuriyeti TV kanallarını izleme imkanı vardır.

Maschoh ilçesinde bulunan “Sino” teşhis ve tedavi merkezinde, yaygın tıbbi yöntemler, naturopati, akupunktur, manuel elektrik masajı, lazer, hareket sistemi, sinirler, iç organlar hastalıklarının toplam 25 tipinde teşhis ve tedavisi uygulanmaktadır. tedavisi uygulanmaktadır.

 

 

 

Saygıdeğer Devlet Başkanı Emomali Rahmon, yeni ve modern bir binanın inşa edilmesini, modern zamanlara uygun koşulların yaratılmasını, teşhis, tedavi ve dinlenme olanakları ve kapasitesini çok takdir etti.

Maschoh bölgesindeki “Sino” teşhis ve tedavi merkezinin çalışanları ile yapılan görüşmede, fırsatın kullanılması, tatilcilerle iyi iletişim kurulması ve genç tıp uzmanlarının işe çekilmesi konularında yararlı talimatlar ve talimatlar verdiler.

Bu tedavi merkezinin yönetimi ve çalışanları, bu uygun fırsatı sağladığı ve özel sektör temsilcilerinin sürekli desteği için ülkenin lideri Emomali Rahmon’a şükranlarını dile getirdi.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin ülkenin kalkınmasına, iyi bir iş ortamına ve talimatlarının uygulanmasına verdiği destek kapsamında girişimci, bu teşhis ve tedavi merkezinin kurucusu Sayın Emomali Rahmon Boymad Sultanov aldı. yeni bir bina inşa ederek nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyeti genişletme girişimi.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31020?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish