Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okullar, kütüphaneler, kırsal kulüpler: “Birleşik Rusya” bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor

Okullar, kütüphaneler, kırsal kulüpler: “Birleşik Rusya” bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor
REKLAM ALANI
03.08.2023
A+
A-

Okullar, kütüphaneler, kırsal kulüpler: “Birleşik Rusya” bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor

2023,

Partinin halk programı çerçevesinde çalışmalar yürütülür.
“İniş partisi”, Nisan ayında büyük bir revizyonun başladığı Orenburg’daki Novosergievsky semtindeki 2 Nolu okulu ziyaret etti. Binada halihazırda zemin, duvarlar ve tavan söküldü, kanalizasyon sistemi değiştirildi ve ince işlere başlandı. İleride – bölgenin temizlenmesi ve yeni mobilyaların montajı.

“Tadilattan sonra okul binası yeni bir hayata kavuşacak. Yasama Meclisi yardımcısı Elena Afanasova, çalışma programa göre ilerliyor, bu nedenle 1 Eylül’e kadar çocuklar güncellenmiş ve rahat bir kuruma gelecekler ”dedi .

Birleşik Rusya, Orenburg’un Belyaevsky semtindeki kütüphanenin revizyonunun ilerleyişini de kontrol etti. İşçiler şimdiden iç dekorasyona ve dekoratif elemanların montajına, kapıların montajına ve merdivenleri tamir etmeye başladılar.

“Güncellenen model kitaplık, tasarımıyla bölge sakinlerini memnun edecek ve çocuklar ve yetişkinler için modern bir eğlence ve bilgi merkezi haline gelecektir. Partinin yerel şube sekreteri, Belyaevsky bölgesi başkanı Alexander Fedotov , revizyondan sonra okuyucularla yeni bir çalışma düzeyine ulaşacak ”dedi .

Stavropol Bölgesi’nde “parti birlikleri” birkaç şantiyeyi ziyaret etti – bölgede bir poliklinik, 1000 öğrencilik bir okul, bir yol ve bir köprü inşa ediliyor. Ayrıca müfettişler, Tsimlyansky köyünde yakın zamanda oluşturulan “Büyüme Noktasını” incelediler.

Oyuncu, “Buradaki her ayrıntı kesinlikle insanlar ve ihtiyaçları için özenle düşünüldü: kabul odalarından konforlu merdivenlere kadar her şey, personel ve hastaların rahat edeceği şekilde tasarlandı ve yapıldı” dedi. Birleşik Rusya’nın Kursk yerel şubesi sekreteri, Stavropol Bölgesi Kursk belediye bölgesi Konseyi başkanı Alexander Voshchanov .

Rostov bölgesi Yasama Meclisi milletvekilleri, Tsimlyansk hidroelektrik kompleksinin inşaatçılarına bir dikilitaşın dikildiği Tsimlyansky bölgesini ziyaret etti, ilçe merkezi Kültür Evi, Sarkel köyünün rekreasyon merkezi elden geçirildi ve Markinskaya köyünün merkez meydanı iyileştiriliyor.

Ayrıca “parti birlikleri”, bu yılın Şubat ayında büyük bir revizyondan sonra açılan Dubravno okulunu da ziyaret etti.

“Tsimlyansky bölgesi, hemen hemen her kırsal yerleşimde bir şeylerin inşa edildiği veya onarıldığı birkaç kırsal alandan biridir. Ve tabii ki hâlâ çözülmesi gereken sorunlar var,” dedi MP Maxim Gelas .

Bryansk bölgesinde Birleşik Rusya üyeleri, Krasnogorsk 1 No’lu Okul ve 2 No’lu Unecha Okulu’ndaki teslim tarihlerini ve iş kalitesini kontrol etti. Krasnogorsk okulunda, okul binasının bir uzantısına yumuşak bir çatı döşendi, ana binaya metal profil bir çatı yapılması için çalışmalar devam ediyor. Okulun cephesi yeniden yapılıyor, yeni su tesisatı, elektrik tesisatı, ısıtma sistemleri yapılıyor, iç ince işleri yapılıyor.

Unecha okulunda atölyeler ve spor salonu tamir ediliyor, ince işler yapılıyor, ısıtma sistemi ve elektrik tesisatı yapılıyor. Müfettişler ayrıca bölge merkezinin Sovetsky semtindeki bir okulda, Fokino şehrinde 3 numaralı ortaokulda, Mglinsky yerleşimler arası kulübünün önündeki Dyatkovo 1 Nolu okulda onarımların nasıl devam ettiğini de incelediler.

Kursk Şehir Meclisi milletvekilleri, işin %90 oranında tamamlandığı 3 ve 53 numaralı ortaokulları ziyaret etti.

“Bazı katlar şimdiden işletmeye hazır. Birinci katların bitirme işleri yarım kaldı. Milletvekili Roman Shevelev , Eylül ayında eğitim kurumları kapılarını öğrencilerine açacak” dedi .

“Parti birlikleri”, onarımların yeni başladığı Mahaçkale’de ebeveyn bakımından yoksun bırakılan yetimler ve çocuklar için bir yatılı okula “indi”. Tesiste cephenin bitirilmesi, çatı ve tavanların, giriş gruplarının onarılması ve ayrıca her türlü iç bitirme işlerinin yapılması gerekmektedir.

Konuşmacı
Gelas Maxim Valerievich
Gelas Maxim Valerievich
Rostov bölgesi Yasama Meclisi yasama, devlet binası, yerel özyönetim ve kanun ve düzen Komitesi Başkan Yardımcısı, Flagman Company LLC’nin ticari direktörü.
#Orenburg bölgesi
#Stavropol bölgesi
#Rostov bölgesi
#bryansk bölgesi
#Kursk bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
#izleme
#sosyal tesisler
“#folkprogramER”
#parti iniş
#Afanasova
#Fedotov
#Gelas
#Şevelev
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-biblioteki-selskie-kluby-edinaya-rossiya-kontroliruet-remont-i-stroitelstvo-socialnyh-obektov-v-regionah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish