Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sporculara, emeklilere, engelli çocuklara ve savaşçı ailelerine destek: Birleşik Rusya, bölgelerde yaşayanlara yardım ediyor

Sporculara, emeklilere, engelli çocuklara ve savaşçı ailelerine destek: Birleşik Rusya, bölgelerde yaşayanlara yardım ediyor
REKLAM ALANI
07.08.2023
A+
A-

Sporculara, emeklilere, engelli çocuklara ve savaşçı ailelerine destek: Birleşik Rusya, bölgelerde yaşayanlara yardım ediyor

 

2023,

İtirazlar, milletvekillerinin kişisel kabulleri sırasında ve umumi kabul partilerinde alınır.
Devlet Duma milletvekili Maxim Topilin, sakinlerin talebi üzerine Tataristan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına başvurdu. İnsanlardan, popüler otel kompleksi tarafından yürütülen çalışmaların toprağı süpürdüğü ve bölgelerinde heyelan süreçlerine katkıda bulunduğu gerçeğine dikkat etmeleri istendi.

“Kamsko-Ustyinsky bölgesi başkanı Nail Vazykhov ile birlikte durumu incelediğim yere gittim ve kontrolleri sonucunda Tataristan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına vekillik talebi gönderdim. Volga kıyısının kaçak kazı sonucu yıkılması üzerine kurulmuş bir milletvekili.

Devlet Duması Bilim ve Yüksek Öğrenim Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Alexander Mazhuga , resepsiyon sırasında engelli küçük Moskovalıların ebeveynlerinin ilkokula kayıt ve eğitimle ilgili sorularını yanıtladı.

Alexander Mazhuga, “Bugünkü resepsiyon, anlaşılmaz konuları açıklığa kavuşturmak, belirli durumları çözmek ve sistematik bir çözüm gerektiren hassas konuları belirlemek için ek bir fırsattır” dedi.

Voronezh United Russia, dört kırsal yerleşim yerinden futbol takımı koçlarının talebine yanıt verdi: Berezovsky, Vorobyevsky, Nikolsky-1st ve Solonetsky ve futbolcular için spor formaları satın alınmasına yardımcı oldu.

Ayrıca parti aktivistleri, Elizavetovka köyünün bir sakininin yerel FAP yakınlarındaki bölgeyi iyileştirme talebini yerine getirdi.

Cheboksary’de milletvekilleri, sakinlerin yerel yönetim şirketleri hakkındaki şikayetleriyle çalışıyor. Onlarla ilgili pek çok iddia var – girişteki bozuk girişi tamir etmiyor, en üst kattaki apartman dairesinde yüksek nem ve küfü ortadan kaldırmıyor. Diğeri bir konut binasının pencerelerinin altındaki yolu temizlemez, bu nedenle apartmanların camlarına kir ve toz uçar.

Cheboksary Şehir Meclisi milletvekili Maxim Grebenkin, “Bu konularda sakinlere açıklamalar yapıldı ve bunları çözmek için daha fazla plan yapıldı” dedi .

Başkurdistan Cumhuriyeti’nin Birsk kentinde, Birleşik Rusya taraftarları, gümüş çağı tenisseverlerin isteği üzerine onlara antrenman için bir tenis masası verdi.

Ve Habarovsk’ta, Birleşik Rusya ve MGER’den aktivistler, seferber olmuş bir savaşçının annesine, yağmur ve kuvvetli rüzgarlardan sonra düşen dallarla kaplı alanı temizlemesi için yardım etti. Gönüllüler kuru odun topladılar ve kış için birkaç yığın yakacak odun hazırlanmasına yardım ettiler.

Genç Muhafızların Habarovsk’taki yerel şube başkanı Artem Lykov, “Özellikle seferber edilmiş ailelere yardım etmekten her zaman mutluyuz” dedi .

Konuşmacı
Topilin Maksim Anatolyeviç
Topilin Maksim Anatolyeviç
Devlet Duması Ekonomi Politikası Komitesi Başkanı
#Tataristan Cumhuriyeti
#Topilin
#mazhuga
#Moskova
#Voronej bölgesi
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Habarovsk bölgesi
#Başkotostan Cumhuriyeti
#EP yardımcı olur
#MGER
#resepsiyon
#bölgeler
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/podderzhka-sportsmenov-pensionerov-detej-s-ovz-i-semej-bojcov-edinaya-rossiya-pomogaet-zhitelyam-v-regionah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish