Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Maschoh bölgesinde otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim”in açılışı

Maschoh bölgesinde otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim”in açılışı
REKLAM ALANI
08.07.2023
A+
A-

Maschoh bölgesinde otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim”in açılışı

2023 , Maschoh bölgesi

 

 

 

7 Temmuz’da Sughd bölgesine yaptığı çalışma ziyareti çerçevesinde, barış ve ulusal birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim”i ziyaret etti. ” Maschoh bölgesinde.

 

 

 

Otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim” modern mimari kullanılarak inşa edilmiş ve dört kattan oluşmaktadır. Birinci katta resepsiyon, yönetim, personel odası, 3 adet modern banyo, yüzme havuzu, mağaza, ikinci katta spor salonu, hamam, üçüncü katta kafeterya, yemek odası bulunmaktadır. spor hocaları, toplantı odası, dördüncü katta 11 misafir odası bulunmaktadır.

 

 

 

 

Otel odaları tipik bir Avrupa ve ulusal tarzda yapılmıştır ve ferah, güzel ve zariftir.

Otel binasının inşaatına 2020 yılında başlanmış ve inşaatına yerli iş adamı Abdu Vahhob Hassanzoda katkı sağlamıştır.

40 yerel inşaatçı bu tesisin inşaat işini tamamladı. Otel ve ek binalarının inşaatı için 4 milyondan fazla somoni tahsis edilmiştir. Yerli iş adamının yeni tesislerinde Mastchoh ilçesinde 20’den fazla sakine kalıcı iş sağlandı.

Otel kompleksi ve “Rahim” turizm merkezi binası, gelişmiş dünya yöntemleri ve ulusal unsurların bir kombinasyonu kullanılarak ilginç bir projeye göre inşa edildi ve dekore edildi ve diğer modern aksesuarlar ve ekipmanlar standarda göre donatıldı. Bu, aynı anda 100’e kadar yerli ve yabancı misafir ve turiste üst düzeyde hizmet verilmesini mümkün kılmaktadır.

Ulusun saygıdeğer lideri Emomali Rahmon, yerli iş adamını takdim ederken, böylesine değerli bir katkı ve eylem için değerli bir değerlendirme yaptı ve Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin vatansever girişimcilerin bu tür yaratıcı girişimlerini her zaman desteklediğini vurguladı.

 

 

 

Projeye ve misafirlerin ve turistlerin gereksinimlerine göre banyo ve jakuzilerin yerleştirilmesine ve inşasına özel önem verilmiştir.

 

 

 

 

Otel kompleksi ve turizm merkezi “Rahim”, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi dikkate alınarak “Duşanbe-Boston-Çanok” otoyolunun yanında inşa edilmiştir.

 

 

 

Kompleks spor, beden eğitimi ve sağlık için modern koşullara sahiptir. Bu amaçla site içerisinde kapalı stadyum, spor salonu, 3 adet yüzme havuzu ve modern spor ve fitness ekipmanları ile antrenman merkezleri inşa edilmiş ve donatılmıştır.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31012?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish